Ontdek onze technologie en innovaties

BerryAlloc heeft een grote passie voor innovatie. Al in 1996 hebben wij een revolutie gedaan in de vloer industrie door het introduceren van onze gepatenteerde aluminium kliksysteem. Het eerste lijmvrije systeem in de wereld. Sindsdien ontwikkeling we onze producten constant verder en kunnen we vandaag een reeks vloeren presenteren met enkele speciale eigenschappen:

BerryAlloc Aluminium Locking Systeem – het gepatenteerde geheim.                                         

Het unieke aluminium kliksysteem garandeert zeer sterke, dichte verbindingen. De vloer is bestand tegen zware voorwerpen, zonder dat de verbinding loslaten. Het kliksysteem maakt dat de vloer snel en gemakkelijk te leggen is met een garantie voor een perfect resultaat.

De kracht van het oppervlak

Het hogedrukoppervlak is extreem duurzaam met zijn hoge weerstand tegen slijtage en de hoge impactresistentie die vele malen sterker is dan die van andere laminaatvloeren. Het BerryAlloc High-Tech Laminaatgamma is ook bestand tegen vocht, de meeste zuren en alkaliën, sigarettenpeuken en inslagen met hoge impact.

HydroPlus®: resistent tegen water en vocht

Dankzij de BerryAlloc HydroPlus® techniek garandeert BerryAlloc dat uw vloeren niet kunnen aangetast worden door water of vocht. Een speciale vochtwerende behandeling zorg voor een feilloze bescherming. Dit is de ideale oplossing voor badkamer, keuken, wasruimte en eetkamer. De vloer kan zelfs gereinigd worden met een emmer water en borstel. Er is een waterbestendige vloer voor elke interieur!

Best Loc X-Treme® voor ultrasnelle installatie

Best Loc X-Treme® gaat een stap verder dan het systeem van Best Loc®. Niet alleen is het sluitmechanisme een stuk sterker, de plaatsing is nog gemakkelijker, dankzij het ingesloten lipje, én verloopt tot 30% sneller.

Ultimtec®: Zonder twijfel de beste op de markt beschikbare vernis.

De Ultimtec® vernis vestigt nieuwe normen wat betreft duurzaamheid en weerstand; Door de formule die voortvloeit ui de moleculaire nanotechnologie is de slijtvastheid (meer dan 10.000 Taber omwentelingen) en de krasweerstand spectaculair verbeterd.

Levenslange garantie

Wij zijn dermate overtuigd van de kwaliteit van onze laminaatvloeren, dat we er met veel plezier een levenslange garantie aan vastknopen voor residentieel gebruik (behalve bij Parket waar we tot 50 jaar residentiële garantie aanbieden voor de vloer, en een levenslange garantie op het lockingsysteem).